Despre Noi

Compania BICO INDUSTRIES şi-a început activitatea în anul 2006. Echipa de management însă, deţinea la acel moment o experienţă de peste 15 de ani în producţia şi distribuţia de soluţii şi sisteme de termo şi hidroizolaţii. Oamenii reprezintă principala valoare a unei companii. Asigurăm un climat de muncă bun, oferim motivația cuvenită personalului în scopul obținerii eficienței maxime, asigurăm instruiri pentru însuşirea celor mai noi tehnologii în domeniu şi transformarea lor în cunostințe şi aptitudini, în folosul clienţilor.

Prin retehnologizarea fabricii HITROM în anul 2009, am redat producţiei o suprafaţă de peste 15.000m², situată pe platforma industrială a Municipiului Vaslui. Activitatea companiei are o componentă de bază, producţia de plasă de armare din fibră de sticlă. Linia de producţie a plasei de armare din fibră de sticlă a produs primul m² în vara anului 2012 şi are are o capacitate actuală de 28 de milioane de m² pe an. Odată cu demararea activităţii în noua formulă, am procedat la implementarea sistemului integrat de management conform standardelor ISO 9001/ 14001/ 18001. Plasa de armare din fibră de sticlă deţine Certificat de Conformitate ETAG – 004.

Dorim să asigurăm partenerii noştri că BICO INDUSTRIES este pregatită să raspundă exigenţelor privitoare la realizarea de componente pentru termosistem, în condiţii de calitate deosebite, la preţuri competitive.

Misiunea noastră

Misiunea companiei noastre este de a oferi pieţei materialelor de izolaţii, produse competitive, la înălţimea aşteptărilor sale. Filozofia existenţei noastre se mulează pe nevoile şi aşteptările clientului. El se află la baza elaborării strategiei organizaţiei. El ne asigură existenţa şi ne aduce satisfacţiile de care avem atâta nevoie. Fără el nu am exista. De aceea trebuie să îi oferim tot ceea ce avem mai bun în noi.

Calitatea

este cea care face ca la producător să se întoarcă clientul şi nu marfa livrată.

Onestitatea

faţă de noi înşine, faţă de clienţii şi partenerii nostri.

Lucrul în echipă

egoiştii sunt primii care îngenunchează sub presiunea problemelor.

Comunicarea

la noi stânga ştie întotdeauna ce face dreapta.

Inovaţia

o organizaţie care nu inovează, mai devreme sau mai târziu va muri.

Creativitatea

la toate nivelurile, adoptarea unei atitudini pro-active.

Responsabilitatea

la fiecare nivel. Motorul creşterii şi dezvoltării organizaţiei sunt angajaţii, bazează-te pe experienţa şi profesionalismul colegilor, acordă-le şansa de a se dezvolta.

Determinarea

în atingerea obiectivelor propuse.

CONSTRUIM UN VIITOR MAI BUN ÎMPREUNĂ…