BICO ® INDUSTRIES

Primul si cel mai mare producator national de plasa din fibra de sticla si singurul producator autohon de armaturi din fibra de sticla.

ORGANIZATIE

Compania BICO INDUSTRIES si-a inceput activitatea in anul 2006. Echipa de management insa, detinea la acel moment o experienta de peste 15 de ani in productia si distributia de solutii si sisteme de termo si hidroizolatii.Oamenii reprezinta principala valoare a unei companii.
Asiguram un climat de munca bun, oferim motivatia cuvenita personalului in scopul obtinerii eficientei maxime, asiguram instruiri pentru insusirea celor mai noi tehnologii in domeniu si transformarea lor in cunostinte si aptitudini, in folosul clientilor.

Centrul de productie Vaslui

Prin retehnologizarea fabricii HITROM, in anul 2009, am redat productiei o suprafata de peste 15.000 m², situata pe platforma industriala a Municipiului Vaslui, in care am implementat tehnologii specializate pentru productia plasei din fibra de sticla destinata armarii sistemelor compozite de izolare termica la exterior (ETICS).

Cu o capacitate de productie instalata de peste 40 Mil. m²/an, BICO Industries este cel mai mare producator national de plasa din fibra de sticla pentru termosisteme si unul dintre cei mai importanti producatori la nivel european.

Centrul de productie Piatra Neamt

In prima parte a anului 2019, prin implementarea unor tehnologii de ultima generatie, am inceput, la Piatra Neamt, productia de plasa si armaturi din fibra de sticla proietate special pentru ranforsarea, prin laminare, a produselor industriale care au tendinta de a se rupe cu usurinta (materiale netesute, folii, filme, hartii …).

Prin acest proiect, BICO Industries adauga o capacitate de productie de 10 Mil. m2/an la resursele tehnologice ale organizatiei si devine sigurul producator autohton de textile tehnice care detine tehnologii de productie proiectate special pentru consolidarea termosistemelor si ranforsarea aplicatiilor industriale.

In plus, in cadrul centrului de productie Piatra Neamt, BICO Industries opereaza cu succes o capacitate de productie de 6.6 Mil. buc/an de coltare din PVC sau ALUMINIU, cu plasa din fibra de sticla, utilizate pentru rigidizarea, protectia si estetizarea colturile exterioare in cadrul suprafetelor finisate cu diferite tipuri de tencuiala.

ORGANIZATIE

Pentru a respecta cele mai inalte standarde de calitate am implementat un sistem integrat de management conform standardelor ISO 9001/ 14001/ 18001 iar produsele noastre sunt agrementate si certificate periodic in baza standardelor nationale si europene din domeniu.

Cu o echipa ambitioasa si experimentata, BICO Industries detine expertiza si resursele necesare pentru a produce solutii de armare a sistemelor tale, respectand exigentele din industria textilelor tehnice si principalul nostru obiectiv de a dezvolta continuu, in legatura stransa cu partenerii nostri, portofoliu de produse BICO.

TOP