Cum sunt reflectate valorile BICO in parteneriatele comerciale?

Care sunt avantajele unei colaborari cu BICO?

Intr-o era a digitalizarii, cu ancore trimise spre lumea robotilor, noi – oamenii suntem intr-o permanenta cautare, de altfel fireasca, intre a alege relatii profesionale “calde”, bazate pe dimensiunea frumoasa a cuvintelor sau relatii profesionale “indiferente”, bazate pe dimensiunea abstracta a cifrelor.

Noi, Organizatia BICO Industries, producatori de plasa din fibra de sticla, ramanem fideli valorilor care ni le-am stabilit inca de la lansarea in piata si oscilam intre cele doua dimensiuni: a cuvintelor si a cifrelor, pentru a statornici parteneriate win – win, pe termene lungi si atat cat interesele partilor se satisfac reciproc.

Stim ca orice parteneriat se finalizeaza cu un act comercial si are la baza un contract. Contractul este cu atat mai trainic cu cat nevoile care se intalnesc intre parti sunt mai puternice.

De aceea, pentru noi, e foarte important sa cunoastem nevoile partenerilor, sa le facem cunoscute si pe ale noastre, dupa care sa completam impreuna “puzzle-ul” NDB si CAB: nevoile unuia – cu caracteristicile bunului ofertat de celalat; dorintele primului – cu avantajele competitive ale bunului si bucuria primului – cu beneficiile oferite de celalat partener.

Prezentam cu drag valorile echipei BICO Industries, producator national de plasa din fibra de sticla:

  • CALITATEA – este cea care face ca la producator sa se intoarca clientul si nu marfa livrata;
  • ONESTITATEA – fata de noi insine, fata de clientii si partenerii nostri;
  • LUCRUL IN ECHIPA – egoistii sunt primii care ingenunchează sub presiunea problemelor;
  • COMUNICAREA – la noi stanga stie intotdeauna ce face dreapta;
  • INOVATIA – o organizaţie care nu inoveaza, mai devreme sau mai tarziu va muri;
  • CREATIVITATEA – la toate nivelurile, adoptarea unei atitudini pro-active;
  • RESPONSABILITATEA – la fiecare nivel. Motorul cresterii si dezvoltarii organizatiei sunt angajatii, bazează-te pe experienta si profesionalismul colegilor, acorda-le sansa de a se dezvolta;
  • DETERMINAREA – in atingerea obiectivelor propuse.

Daca impartasesti valorile prezentate mai sus si te preocupa succesul tau profesional te asteptam sa-ti construiesti o cariera de succes alaturi de echipa celui mai mare producator autohton de plasa din fibra de sticla.

Daca esti atras de modul in care organizatia BICO Industries vede construirea unui parteneriat cu tine, ca salariat, client sau furnizor, te invitam sa te alaturi dorintei noastre de a valorifica impreuna oportunitati legate de piata produselor din fibra de sticla.